Inschrijvingen ChiroKamp 2021

Beste ouders, 

Om uw zoon/dochter in te schrijven voor het chirokamp van 2021, kan u dit digitaal inschrijvingsformulier invullen. Zoals het kamp in 2020 zal het kamp van 2021 er eentje worden om nooit te vergeten. Op dit moment zijn we druk bezig met alles piekfijn te organiseren volgens de beperkingen die ons zijn opgelegd door de overheid.

Wij doen dit in samenspraak met chiro Nationaal en de Corona taskforce opgericht door de gemeente, zo verzekeren we jullie dat we ook dit jaar veilig op kamp kunnen! Schrijf uw kind via dit formulier in en vul de medische fiche zeker aandachtig in. 

Bij vragen of opmerkingen hieromtrent, aarzel niet om met ons contact op te nemen via gl@chirokaroo.be

Om de inschrijving af te ronden schrijf je het correcte bedrag over op de chirorekening ( BE65 7340 0057 1396) met als mededeling "kamp voornaam, naam en groep"

Ribbels en Speelclub betalen: 120 euro

vanaf Rakwi's tot en met de Aspi's betaalt u 150 euro. 

Omwille van de aanpassingen door corona en de evenementen die hierdoor niet zijn kunnen doorgaan, stellen we jullie in de gelegenheid om een vrijebijdrage te doen bovenop het inschrijvingsgeld. Voel je zeker niet verplicht :) 

!!! DEADLINE INSCHRIJVINGEN: 17 juni. Zo hebben we zeker de tijd om de bubbels in te delen en het kamp op poten te zetten. :) 

Met vragen kan je steeds terecht op gl@chirokaroo.be

Voor alle duidelijkheid: 

De rakkers, Kwiks, Tito's en Keti's worden op donderdag 22 juli om 17 uur op de kamppplaats verwacht. 

Voor de Ribbels en Speelclub start het kamp op zaterdag 24 juli 2021, we verwachten hen om 11 uur op de kampplaats.

Het kamp eindigt voor alle leden (buiten de aspi's) op vrijdag 30 juli. Zo kan je je zoon/dochter komen halen om 15 uur aan de rietweg 41 in Bocholt. 

De leiding en de aspi's vertrekken normaliter met de fiets, op 21 juli 2021, als de maatregelen het toelaten.  

We leven nog steeds in uitzonderlijke tijden, maar we willen zeker dat al onze leden een leuke chiro zomer tegemoet gaan!

Ps: vergeet zeker niet dat u een deel van het bedrag kan terugvorderen via uw mutualiteit! Voor meer info mag je ons altijd een mailtje sturen!

 
1 Inschrijving Kamp 2021 2 Voorbeeldweergave 3 Voltooid
In welke groep zit jouw zoon/dochter?
Naam en telefoonnummer opgeven
Indien ja, in welk jaar was dit?
Ik verzeker dat ik de leiding verwittig indien mijn kind ziek is 5 dagen voor het kamp of tot een risicogroep behoort.
Vink enkel aan wat van toepassing is.
Gelieve ook mogelijke voedingsallergieën te vermelden. Indien er voor de kookploeg iets niet duidelijk is, zullen zij contact met u opnemen.
Zo ja, gelieve dit bij aankomst op de kampplaats of bij vertrek mee te delen aan de leiding.
Indien dit het geval is, zal de leiding het lid nog even wakker maken om een ongelukje te voorkomen.
Leiding mag - behalve EHBO - niet op eigen initiatief medische handelingen uitvoeren. Zonder toestemming van de ouders mogen ze zelfs geen lichte pijnstillende of koortswerende medicatie toedienen, zoals Perdolan, Dafalgan of aspirines. Hier kunt u hen die toestemming geven, zodat ze voor dergelijke zorgen niet naar een arts moeten gaan. De eventuele dokters- en/of apotheekkosten worden na afloop van het kamp verrekend met de ouders.
Wanneer er iets verandert aan de gezondheidstoestand van uw kind is het belangrijk om dat door te geven aan de leiding zodat zij altijd op de gepaste manier kunnen reageren.
Wij vragen hier uw naam (naam van iemand van de ouders) te noteren. Gevolgd door de melding 'voor akkoord'.
Afronden van de inschrijving
Om de inschrijving af te ronden schrijf je het correcte bedrag over op de chirorekening (BE65 7340 0057 1396) met als mededeling "kamp voornaam naam groep" De inschrijving is pas compleet als wij de betaling hebben ontvangen. Ribbels en Speelclub betalen €120 Vanaf Rakwi's tot en met Aspi's betaalt u €150 Met vragen kan je steeds terecht op gl@chirokaroo.be.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.