Inschrijving ledenweekend 2020

Beste ouder(s) en leden,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de leiding opnieuw een ledenweekend voor Ribbels en Speelclub, de Rakkers en Kwiks en de Tito's. De inschrijvingen worden donderdag 27 februari om 22u00 definitief afgesloten voor tito's. Ribbels hebben de tijd tot  donderdag 12 maart 22u00. De Rakwi's en speelclub hebben de tijd tot donderdag 26 maart om 22u00 om zich in te schrijven. Dit zodat de nodige inkopen kunnen gedaan worden.

Het weekend van onze ribbels neemt plaats in Lubbeek van vrijdag 13 maart t.e.m zondag 15 maart. Vrijdag worden de leden verwacht om 19:30 en zondag worden de ouders verwacht om 11u30 om de leden op te halen.

Het weekend van de rakwi's zal dit jaar doorgaan van vrijdag 27 maart t.e.m zondag 29 maart in de lokalen van chiro Blanden. Vrijdag worden de leden verwacht om 19:30 en zondag worden de ouders verwacht om 11u30 om de leden op te halen.

Het weekend van onze speelclubbers valt in hetzelfde weekend van vrijdag 27 maart t.e.m zondag 29 maart. De locatie is echter in Herent, meer info volgt snel! Vrijdag worden de leden verwacht om 19:30 en zondag worden de ouders verwacht om 11u30 om de leden op te halen.

Het weekend van de tito's werd verplaatst, meer info volgt zo snel mogelijk!

Wat kost het ?

Wij vragen 35 euro per lid, hierin zit zowel het verblijf, eten als een bijkomende activiteit! Gelieve dit te storten op volgend rekeningnummer:

BE65 7340 0057 1396

PS: Chiro is voor iedereen! Stuur gerust een mailtje bij financiële moeilijkheden naar onze hoofdleiding zodat echt iedereen mee kan genieten! 

mededeling: weekend voornaam + naam

De inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat!

Wat meenemen?

Bij het vertrek doet iedereen zijn/haar uniform aan.

Naast genoeg kleren om een heel weekend te ravotten, toiletzak en een goed humeur zijn hier nog enkele noodzakelijke items om het weekend heelhuids door te komen:

- luchtmatras/veldbedje

- slaapzak

- kussen

- bord, bestek en beker 

Wij hopen alvast op een talrijke opkomst en gaan er samen met alle leden een fantastisch weekend van maken!

Indien jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

De groepsleiding via gl@chirokaroo.be of de leiding van jouw groep.

Groetjes,

de leiding

Indien we voor bepaalde zaken aandachtig moet zijn kan je deze hier opgeven. Je kan ook contact opnemen met de leiding hiervoor. Dit kan gaan over medische zaken, voedselallergieën,... zo kunnen we hier rekening mee houden.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.