Inschrijving ledenweekend 2019

Beste ouder(s) en leden,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de leiding opnieuw een ledenweekend voor Ribbels en Speelclub, de Rakkers en Kwiks en de Tito's. De inschrijvingen worden dinsdag 19 maart 2019 om 22u00 definitief afgesloten voor ribbels en speelclub. De Rakwi's hebben de tijd tot maandag 25 maart om 22u00 om zich in te schrijven. De Tito's hebben de tijd tot maandag 29 april 22u00. Dit zodat de nodige inkopen kunnen gedaan worden.

Het weekend voor de Ribbels en Speelclub zal dit jaar doorgaan van vrijdag 22 maart t.e.m. zondag 24 maart in onze eigen lokalen (Dorpsstraat 28, 3360 Bierbeek). Vrijdag worden de leden verwacht om ten vroegste 19u00 en zondag worden de ouders verwacht 11u30 om de leden op te halen.

Het weekend van de Rakwi's (Rakkers en Kwiks) zal dit jaar doorgaan van vrijdag 29 maart  t.e.m. zondag 31 maart in het jeugdverblijf De Kluis (Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert). Vrijdag worden de leden verwacht om ten vroegste 19u00 en zondag worden de ouders verwacht om 11u30 om de leden op te halen.

Het weekend van de Tito's (Tippers en Toppers) zal dit jaar doorgaan van vrijdag 3 mei t.e.m. zondag 5 mei in de lokalen van scouts Wezemaal (Kerkebroekstraat 3, 3111 Wezemaal). Vrijdag worden de leden verwacht om ten vroegste 19u30 en zondag worden de ouders verwacht om 11u30 om de leden op te halen.

Wat kost het ?

Wij vragen 30 euro per lid. Gelieve dit te storten op volgend rekeningnummer:

BE65 7340 0057 1396

mededeling: weekend voornaam + naam

De inschrijving is pas definitief als het geld op onze rekening staat, ten laatste op 18 maart (voor Ribbels en Speelclub) en op 25 maart voor de Rakwi's en Tito's.

Wat meenemen?

Bij het vertrek doet iedereen zijn/haar uniform aan.

Naast genoeg kleren om een heel weekend te ravotten, toiletzak en een goed humeur zijn hier nog enkele noodzakelijke items om het weekend heelhuids door te komen:

- luchtmatras/veldbedje

- slaapzak

- kussen

- bord, bestek en beker 

Wij hopen alvast op een talrijke opkomst en gaan er samen met alle leden een fantastisch weekend van maken!

Indien jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

De groepsleiding via gl@chirokaroo.be of de leiding van jouw groep.

Groetjes,

de leiding

Indien we voor bepaalde zaken aandachtig moet zijn kan je deze hier opgeven. Je kan ook contact opnemen met de leiding hiervoor. Dit kan gaan over medische zaken, voedselallergieën,... zo kunnen we hier rekening mee houden.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.