Het nieuwe jaar

BELANGRIJK

Oproep aan alle plezante en mooie zielen!!!!

Hoogstwaarschijnlijk zitten alle chiroleden al weeeeeken af te tellen (+- vanaf 31 juli) op hun kalender tot het nieuwe schooljaar.... want dan begint ook het nieuwe chirojaar!! 

Wel, goed nieuws voor iedereen want 24 SEPTEMBER omstreeks 14u worden jullie verwacht door jullie nieuwe leiding op het patronaat! Wij gaan ons uiterste best doen om bij alle leden ook nog eens thuis te passeren om onszelf voor te stellen, maar rekenen uiteraard ook op jullie ordeverstoring in de klaslokalen om tegen Jan en alleman te verkondigen wie er al waar is langs geweest. Inschrijven kan (en indien nog niet wordt hier zo snel mogelijk voor gezorgd) via de site! 

Jullie mogen zeker en vast vriendjes en vriendinnetjes, familie, buren, en willekeurige voorbijgangers (mits hun toestemming) meepakke om eens te komen zien wat dat dat is hé, de chiro. (echt iets super plezant heb ik eens ergens horen zeggen)

Dan nog een heel interessant leuk weetje: 
ZATERDAG 30 SEPTEMBER is het weer een spetterende feestdag!!!!!! Niet de nationale, ook niet de Vlaamse, ook geen wettelijke maar wel een onvergetelijke feestdag namelijk de jaarlijkse chirofeesten!!! Letterlijke IEDEREEN IS WELKOM!!!!! Verdere info hierover volgt nog.

Zo dit was het dan voor vandaag, hopelijk tot snel en geniet nog van de laatste vakantiedagen!!!!!